Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’abril del 2023

'Blue Beetle'.

El primer tràiler de Blue Beetle el pròxim film de superherois de DC Studios s’ha publicat abans de l’estrena del film que està programat per al 18 d’agost. El tràiler mostra el heroi protagonista, interpretat per Xolo Maridueña, obtenint els seus poders a través de la biotecnologia alienígena, i mostra un avanç del seu viatge a mesura que s’acostuma a ser un superheroi.

“Jaime Reyes, recent graduat a la universitat, torna a casa carregat d’aspiracions per al seu futur, tan sols per a descobrir que la casa no està com ell la va deixar”, diu la sinopsis del film. “Mentre cerca trobar el seu propòsit en el món, el destí intervé quan Jaime inesperadament es troba en possessió d’una antiga relíquia de biotecnologia alienígena: l’escarabat. Quan l’escarabat escull a Jamie com el seu amfitrió simbiòtic, se li atorga una increïble armadura capaç de poders extraordinaris i impredictibles, canviant per sempre el seu destí al convertir-se en el superheroi Blue Beetle”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


El film estarà dirigit per Angel Manuel Soto (Charm City Kings) a partir d’un guió adaptat per Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Xolo Maridueña (Cobra Kai), protagonitza el primer film independent de superherois protagonitzat per llatinoamericans de Warner Bros. Pictures i DC Films, com l’adolescent mexicà-estatunidenc Jaime Reyes.

Al costat de Maridueña estaran Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), l’estrella brasilera Bruna Marquezine (Breaking Through) com a Penny i Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) com a Milagro Reyes. George Lopez (The Spy Next Door), Adrianna Barraza (Babel), Elpidia Carrillo (Predator) i Damián Alcázar (Narcos) han signat oficialment per a unir-se a Xolo Maridueña en el film d’acció real de superherois. Estan preparats per a interpretar a la família mexicana americana de Jaime Reyes/Blue Beetle (Maridueña), amb López com l’oncle Rudy, Barraza com a Nana, Carillo com a Rocío i Alcázar com a Alberto. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada