Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 d’abril del 2023

'The Boogeyman'.

20th Century Studios ha publicat el tràiler oficial de The Boogeyman la seva pròxima adaptació cinematogràfica del conte clàssic de Stephen King del mateix nom. El tràiler presenta a dues germanes de dol mentre són perseguides per una entitat sobrenatural desconeguda que apareix de sobte a casa seva.

Protagonitzat per Sophie Thatcher de Yellowjackets i Chris Messina de Birds of Prey, el thriller de terror està programat per arribar als cinemes el pròxim 02 de Juny. La seva estrena als cinemes la confrontarà amb la molt esperada seqüela de Spider-Man: Across the Spider-Verse. A més també debutarà el mateix mes que altres films d’alt perfil com ara Transformers: Rise of the Beasts, The Flash i Indiana Jones and the Dial of Destiny.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i també al cartell...

          


“L’estudiant de secundaria Sadie Harper i la seva germana petita Sawyer s’estan recuperant de la recent mort de la seva mare i no reben molt de suport del seu pare, Will, un terapeuta que està bregant amb el seu propi dolor”, diu la sinopsis. “Quan un pacient desesperat apareix inesperadament a casa seva buscant ajuda, deixa enrere una aterridora entitat sobrenatural que s’aprofita de les famílies i s’alimenta del patiment de les seves víctimes”.

L’adaptació cinematogràfica és una producció de 21 Laps. Està produït per Shawn Levy, Dan Levin i Dan Cohen. Beck i Woods, els quals han estat vinculats al projecte des de 2018, en són productors executius.

El film està dirigit per Rob Savage (Host) a partir d’un guió adaptat per Mark Heyman (Black Swan), basat en els esborranys originals coescrits per Akela Cooper amb els escriptors de A Quiet Place, Scott Beck i Bryan Woods. Protagonitzat per Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) i David Dastmalchian (Dune).

Publicat per primer cop en l’edició de 1973 en la revista Cavalier, The Boogeyman comença amb un home que li recorda els esdeveniments recents de la seva vida al seu psiquiatre, el Dr. Harper, després de la mort dels seus fills, els quals van ser assassinats per una criatura que aguaitava dins l’armari. El conte es va publicar més tard a l’any 1978, com a part de la col·lecció King’s Night Shift.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada