Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 d’abril del 2023

'Chucky Season 3'.


La producció de la tercera temporada de Chucky, començarà molt aviat.

L’estrella Jennifer Tilly recentment ha repiulat la publicació d’un fan, confirmant que la producció de la pròxima tercera temporada de SYFY i del exitós drama de terror de USA Network està programat per a començar aquesta setmana el 27 d’abril. Més detalls sobre l’argument i els nous personatges per a la tercera temporada de Chucky es mantenen en secret, però s’espera que s’estreni en algun moment d’aquest any. La data d’inici de la filmació arriba cinc mesos després de que acabés la segona temporada de 8 episodis.

La temporada tres de Chucky estarà protagonitzada per Zackary Arthur, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Devon Sawa, Lexa Doig, Barbara Alyn Woods, Christine Elis, Alex Vincent, i Rosemary Dunsmore, amb el retorn dels veterans de la franquícia, com Jennifer Tilly, Fiona Dourif i Brad Dourif com la veu del ninot assassí.

“Després de que el seu diabòlic pla per a invadir els hospitals infantils dels Estats Units fracassés en la primera temporada, Chucky ara busca venjar-se d’aquells als que considera responsables: els adolescents supervivents Jake, Devon i Lexy, juntament amb la seva ex Tiffany, ara el seu enemic jurat”, es pot llegir en la sinopsis de la segona temporada. “Mentre tant, pot ‘jevon’ sortir endavant com a parella davant la adversitat en la seva nova escola catòlica, sense esmentar el nou atac de terror del ninot demoníac?”

Chucky ha estat creada i produïda per el creador  de la franquícia Don Mancini, qui també n’és productor executiu i director. Els productors executius són el productor de la franquícia i creador dels ninots David Kirschner i Nick Antosca a través de la seva productora Eat the Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada