Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’abril del 2023

'Speak No Evil'.

Segons Deadline, Mackenzie Davis (Blade Runner 2049, Terminator: Dark Fate) ha signat per a protagonitzar al costat de James McAvoy la pròxima versió en anglès de Speak No Evil, de Universal i Blumhouse basat en el film de suspens danès de 2022 del mateix nom. La seva arribada als cinemes està programat pel 09 d’agost de 2024.

Davis no és aliena al gènere de terror, ja que anteriorment va protagonitzar el thriller sobrenatural de 2020 The Turning. També va obtenir reconeixement per les seves actuacions a Halt and Catch Fire i un episodi de Black Mirror. Els seus projectes més recents són la mini-sèrie Station Eleven de HBO Max del any passat i la sèrie de antologia de Netflix Love, Death + Robots.

El remake de Speak No Evil estarà escrit i dirigit per el cineasta de The Woman in Black, James Watkins. El film estarà produït per Jason Blum, amb Paul Ritchie, Christian Tafdrup, Jacob Jarek i Bea Sequeira com a productors executius.

El film original va estar dirigit per Christian Tafdrup, qui també va coescriure el guió amb Mads Tafdrup. La història es centra en dues famílies que es van conèixer durant unes vacances a la Toscana. El que es suposava que anava a ser un cap de setmana idíl·lic comença a erosionar lentament a mesura que les famílies daneses intenten ser educades davant de situacions desagradables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada