Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’abril del 2023

'Lilo & Stitch'.


S’ha escollit un altre paper clau per al pròxim film d’acció en viu de Lilo & Stitch, i des de Deadline ens informen que el guanyador d’un Emmy i un Tony, Courtney B. Vance, s’ha unit al repartiment.

Vance interpretarà el paper de Cobra Bubbles, un ex agent de la CIA que es va convertir en treballador social. S’assigna a Bubbles per supervisar la tutela de Nani sobre Lilo per a determinar si està prou capacitada per actuar com a tutora.

Vance s’uneix al repartiment que inclou a Billy Magnussen, Zach Galifianakis, Maia Kealoha i Sydney Elisabeth Agudong, aquestes últimes interpretaran a les germanes Lilo i Nani, respectivament.


El film d’acció en viu estarà dirigit per el nominat al Oscar, Dean Fleischer Camp a partir d’un guió escrit per Chris Kekaniokalani Bright. Agudong, com a Nani s’uneix als ja confirmats Zach Galifianakis, Billy Magnussen i la nouvinguda Maia Kealoha com a Lilo. L’adaptació estarà produïda per Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback, amb la producció executiva de Ryan Halprin.

“Lilo és una nena hawaiana solitària que adopta a un petit i lleig “gos”, al que anomena Stitch”, diu la sinopsis del film animat original. “Stitch seria la mascota perfecte si no fos en realitat un experiment genètic que va escapar d’un planeta alienígena i es va estrallar contra la terra. A través del seu amor, fe i creença indestructible en ohana, el concepte hawaià de família, Lilo ajuda a desbloquejar el cor de Stitch i li dona la capacitat de cuidar a un altre persona”.

Estrenat originalment l’any 2002, Lilo & Stitch és el film animat número 42 de Disney. Va comptar amb les veus de Daveigh Chase, Chris Sanders, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Kevin Michael Richardson, and Jason Scott Lee. El film va ser tant un èxit de taquilla com a crítica amb una recaptació mundial de $273.144.151. També va obtenir una nominació al Oscar a Millor Film d’Animació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada