Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’abril del 2023

'Deadpool 3'.


Dies després de que s’informés de que Morena Baccarin no havia estat confirmada per a tornarà a Deadpool 3, des de Deadline han revelat que Baccarin i el seu company de Deadpool, Stefan Kapicic, tornaran a interpretar els seus respectius papers en la pròxima seqüela del Univers Cinematogràfic de Marvel. 

Baccarin va interpretar l’interès amorós del antiheroi protagonista, Vanessa, tan a Deadpool coma Deadpool 2, mentre que Kapicic va aparèixer a ambdós films anteriors com el membre de X-Men, Piotr Nikolayevich Rasputin/Colossus, que té la capacitat de convertir el seu cos en metall. El duo s’uneix als membres del repartiment prèviament anunciats Karan Soni i Leslie Uggams, així com les noves incorporacions Emma Corrin i Matthew Macfadyen.

Deadpool 3 ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Aquest serà el primer film de la franquícia Deadpool que s’estrenarà sota el paraigües de Marvel Studios, després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney. El film té programada la data d’estrena per al 08 de novembre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada