Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’abril del 2023

'Welcome to Derry'.


Welcome to Derry, la pròxima sèrie preqüela de It per a HBO Max, ha afegit oficialment als seus primers quatre membres del repartiment, segons ens informen des de Variety.

La pròxima sèrie ha afegit a Taylour Paige (Zola), Jovan Adepo (Babylon), Chris Chalk (All Dirt Roads Taste of Salt) i James Remar (Oppenheimer). Els quatre protagonitzaran la sèrie, tot i que el seu argument exacte i els detalls dels personatges es mantenen en secret.

“Ambientada en el món del univers de It de Stephen King, Welcome to Derry (Wt) es basa en la novel·la de It de King i amplia la visió establerta pel cineasta Andy Muschietti en els llargmetratges de It i It Chapter Two”, es pot llegir en la sinopsis.

Les nous films de It van ser un gran èxit de taquilla, ja que van recaptar entre els dos films $1.174.965.076 a nivell mundial. It: Chapter Two va ser la darrera entrega i va tenir lloc 27 anys després dels esdeveniments de la primera entrega, amb un repartiment nou que incloïa a Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone i Andy Bean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada