Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’abril del 2023

'Secret Invasion'.

Marvel ha publicat el tràiler i cartell de la pròxima sèrie del Univers Cinematogràfic de Marvel per a Disney+, Secret Invasion. La sèrie d’espionatge s’estrenarà el pròxim 21 de Juny i els episodis s’estrenaran setmanalment en el servei de streaming.

“Ambientat en el UCM actual, Nick Fury s’assabenta d’una invasió clandestina a la Terra per part de la facció de Skrulls que canvien de forma”, diu la sinopsis. “Fury s’uneix als seus aliats, inclòs Everett Ross, Maria Hill i el Skrull Talos, que s’ha guanyat la vida a la terra. Junts van a contrarellotge per a frustrar una imminent invasió Skrull i salvar així a la humanitat”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


A Ben Mendelson (Captain Marvel), qui retornarà com a Talos, el mig líder dels Skrulls i Samuel L. Jackson com a Nick Fury, se’ls uneix els nouvinguts al UCM Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) com el malvat principal de la sèrie, Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Game of Thrones), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore) i Carmen Ejogo (Fantastic Beasts).

Ali Selim dirigeix la sèrie i n’és productor executiu, al costat dels productors executius Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Kyle Bradstreet i Brian Tucker. Bradstreet també n’és l’escriptor principal i Jennifer L. Booth, Allana Williams i Brant Englestein en són coproductors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada