Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 d’abril del 2023

'Thaw'.

El director Lee Cronin ha estat darrera de les càmeres del pròxim film Evil Dead Rise de New Line i es reunirà amb el estudi per a un film de terror original anomenat Thaw, segons The Hollywood Reporter.

El pròxim film estarà escrit per Cronin, qui està llest per reescriure l’esborrany actual del film. La informació assenyala que Van Toffler i David Gale de Gunpowder & Sky, així com Adam Goldworm de Aperture, estan llestos per a produir el film. Thaw ha estat escrit inicialment per Jeremy Passmore, qui va desenvolupar el projecte com un guió d’especificacions original.

Segons les informacions, Thaw s’estableix “anys després de que els casquets polars s’hagin desfet i el nivell del mar hagi pujat”. El film es centrarà llavors en “un grup de supervivents en el mar a la recerca d’una nova llar. Les seves oracions tenen resposta en el descobriment d’un poble habitable, és a dir, fins que es troben amb un nou malson que viu just sota la superfície del aigua”.

Abans del pròxim Evil Dead Rise, Cronin també ha escrit el guió i ha dirigit el film de terror sobrenatural de 2019 The Hole in the Ground, protagonitzat per Seána Kerslake, James Cosmo, Simone Kirby, Steve Wall i James Quinn Markey. Abans d’això, Cronin va dirigir diversos curtmetratges, inclòs el curtmetratge guanyador de premis de 2014 Ghost Train.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada