Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’abril del 2023

'Five Nights at Freddy's'.

Blumhouse ha anunciat que la tan esperada adaptació cinematogràfica de Five Nights at Freddy’s tindrà oficialment el seu debut simultani als cinemes i a Peacock el divendres 27 d’octubre de 2023, just a temps per a Halloween d’aquest any. La producció s’està duent a terme actualment a Nova Orleans.

La seva data actual d’estrena l’enfrontarà directament amb un altre film de terror Saw X, amb el líder de la franquícia Tobin Bell tronant com a Jigsaw. També debutarà el mateix mes que altres projectes d’alt perfil, inclosa Kraven the Hunter i la seqüela de The Exorcist.

A més, finalment s’ha publicat la primera foto del film d’acció en viu de Five Nights at Freddy’s i que ens mostra a Freddy Fazbear.

Basat en el popular videojoc de terror, Five Nights at Freddy’s estarà dirigit per Emma Tammi a partir d’un guió que ha coescrit amb el creador del joc Scott Cawthon i Seth Cuddeback. S’espera que la producció comenci aquest mes a Nova Orleans.

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

Creature Shop de Jim Henson s’ha unit al projecte per a ajudar a donar vida a les horribles criatures robòtiques del videojoc. El film Five Nights at Freddy’s estarà produït per Cawthon i Blum, amb Russell Binder com a productor executiu. Abans de que Tammi s’encarregués de la direcció, el director de Home Alone, Chris Columbus, estava prèviament adjunt per a dirigir el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada