Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’abril del 2023

'The Continental'.

Peacock ha publicat el primer avanç de The Continental, la pròxima preqüela de John Wick. El tràiler d’un minut de duració també revela la data d’estrena de la sèrie. La sèrie de tres parts començarà al setembre de 2023, tot i que no s’han donat dates exactes. També li dona un subtítol que diu “Del món de John Wick”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al teaser i el primer cartell...

          


The Continental estarà protagonitzat per Colin Woodell com el jove Winston, la nouvinguda Ayomide Adegun com la jove Caronte, Mel Gibson com a Cormac, Hubert Point-Du Jour com a Miles, Jessica Allain com a Lou, Mishel Prada com a KD, Nhung Kate com a Yen, Ben Robson com a Frankie, Peter Green com l’oncle Charlie, Jeremy Bobb com a Mayhew, Ray McKinnon com a Jenkins, Adam Shapiro com a Lemmy, Mark Musashi com a Hansel, Marina Mazepa com a Getel i Katie McGrath com a mediador.

Ambientat 40 anys abans dels esdeveniments dels films, el pròxim projecte spin-off de la preqüela, es centre en un jove anomenat Winston, que algun dia es convertirà en el personatge interpretat per Ian McShane en els films de John Wick. “En la preqüela ambientada en la Nova York dels 70’s, els fans es trobaran amb un jove Winston com un hoteler a sou emergent que, juntament amb altres, crea un refugi per als tipus desagradables”.

L’hotel lloc principal de la sèrie, es va presentar en la primera entrega de John Wick com un refugi segur per als assassins i ha estat una ubicació principal de la franquícia. S’espera que cada entrega de la sèrie d’esdeveniments tingui una duració de 90 minuts i s’estreni en el transcurs de tres nits consecutives.

The Continental va ser anunciat per primer cop l’any 2017 pels creadors de la franquícia, Chad Stahelski i Derek Kolstad. Està produïda per Greg Coolidge, Kirk Ward i Shawn Simmons, els quals en són els showrunners, així com per Albert Hughes, qui també dirigeix “part 1” i la “part 3”, mentre que Charlotte Brandstrom dirigeix la “part 2”. Altres productors executius inclouen a Basil Iwanyk i Erica Lee de Thunder Road Pictures, Stahelski, Kolstad, David Leitch, Paul Wernick, Rhett Reese i Marshall Persinger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada