Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’abril del 2023

'The Crowded Room'.

Apple TV+ finalment ha presentat les primeres fotografies de The Crowded Room, el pròxim drama limitat amb l’estrella de Spider-Man: No Way Home, Tom Holland. La sèrie està programada per a fer el seu debut el 09 de Juny amb els tres primers episodis, seguits d’un nou episodi setmanal tots els divendres fins el 28 de Juliol.

A més de Holland, The Crowded Room també brinda als espectadors amb un cop d’ull als personatges de Amanda Seyfried i Emmy Rossum. Holland interpreta a Danny Sullivan, un jove arrestat per la seva participació en un tiroteig a la ciutat de Nova York l’any 1979.




Descrit com un thriller captivador, The Corwded Room ha estat creat i produït per l’escriptor guanyador d’un Oscar Akiva Goldsman. El repartiment addicional inclou a Sasha Lane, Will Chase i Lior Raz, al costat de les estrelles convidades Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski i Zachary Golinger.

Segons la sinopsis, la sèrie segueix a “Danny Sullivan” (Holland), un home que és arrestat després de la seva participació en un tiroteig en la ciutat de Nova York l’any 1979. Un thriller captivador explicat a través d’una sèrie d’entrevistes amb la curiosa interrogadora ‘Rya Goodwin’ (Amanda Seyfried), es desenvolupa la història de la vida de Danny, revelant elements del misteriós passat que el va formar, i els girs i voltes que el duran a una revelació que canviarà la seva vida”.

Els productors són Holland, Alexandra Milchan per a EMJAG Productions i Arnon Milchan, Yariv Milchan i Michael Schaefer de New Regency. És una coproducció entre Apple Studios i New Regency.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada