Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’abril del 2023

'Assassin Club'.

El primer tràiler oficial de Assassin Club el pròxim film d’acció de Paramount ja està disponible i mostra un cop d’ull previ d’una pròxima batalla entre assassins.

El pròxim film d’acció està protagonitzat per Henry Golding (G.I. Joe: Snake Eyes), Dniela Melchior (The Suicide Squad), Jimmy-Jean Louis (The Bourne Identity) amb Noomi Rapace (Lamb) i Sam Neil (Jurassic Park). El film segueix la història del personatge de Golding, un assassí encarregat de matar a set persones arreu del món, tan sols per descobrir que aquestes set persones són altres assassins contractats per a matar-lo a ell.

El film més recent de Golding és Persuasion. Abans d’això, l’estrella d’acció va interpretar al personatge principal a Snake Eyes i va tenir un 2019 molt atrafegat amb papers a Monsoon, Last Christmas i The Gentleman.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“El caçador es converteix en caçat quan un assassí d’elit (Golding) rep el seu contracte final: matar a set persones arreu del món, tan sols per a descobrir que els objectius són assassins igual d’hàbils contractats per a matar-lo”, diu la sinopsis oficial del film. “La seva únic oportunitat per a sobreviure és descobrir al misteriós autor intel·lectual darrera del complot mortal abans de que sigui massa tard”.

Assassin Club s’estrenarà el pròxim 16 de maig de 2023 en botigues digitals i s’estrenarà en format DVD i Blu-ray el 06 de Juny de 2023. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada