Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’abril del 2023

'Ballerina'.

Lionsgate ha revelat la data d’estrena de Ballerina, el film spin-off de John Wick protagonitzat per Ana de Armas. El film s’estrenarà finalment el 07 de Juny de 2024, dintre de poc més d’un any.

“El món de John Wick s’expandeix amb Ballerina, ja que Ana de Armas interpreta a una assassina entrenada en les tradicions dels Ruska Roma”, diu la sinopsis del film.

Ballerina està dirigit per Len Weisman dirigint el guió de Shay Hatten (Army of the Dead) i supervisat per James Myers per a Lionsgate. A més de Iwanyk, també produeixen Erica Lee i Chad Stahelski. Brady Fujikawa i Chelsea Kujawa. El film està protagonitzat per De Armas, Anjelica Houston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno i Norman Reedus, amb Ian McShane i Keanu Reeves.

El film més recent de la franquícia és John Wick: Chapter 4 i ha superat recentment els $250M en la taquilla mundial i actualment està als cinemes. L’estudi està treballant també una sèrie spin-off centrat en l’hotel The Continental i que debutarà a Peacock com a sèrie limitada, tot i que amb la recent mort del seu protagonista no sabem com encaraà això el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada