Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’abril del 2023

'Wish'.

Disney ha publicat l’avanç oficial de Wish, el seu pròxim film de fantasia animada musical amb la veu de la guanyadora d’un Oscar Ariana DeBose (West Side Story).

El tràiler  presenta a DeBose com l’heroïna adolescent més nova de Disney anomenada Asha, que viu en un regne dirigit pel Rei Magnífic interpretat per Chris Pine. El film està programat per a fer el seu debut als cinemes el 22 de novembre.

A continuació, podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

          

Wish és una història completament nova ambientada en el regne màgic de Roses, on Asha, una optimista amb un talent agut i una profunda estima per la seva comunitat, mira cap al cel en un moment de necessitat i demana un desig”, es pot llegir en la sinopsis. “La suplica de Asha es respòs per una força còsmica, una petita bola d’energia il·limitada, Star. Junts, s’enfrontaran al més formidable dels enemics per a salvar la seva comunitat i demostrar que quan la voluntat d’un humà valent es connecta amb la màgia de les estrelles, poden succeir coses meravelloses”.

Wish està dirigit per Chris Buck (Frozen Films) i Fawn Veerasunthorn (Raya and the Last Dragon), a partir d’un guió escrit per Jennifer Lee i Allison Moore. El film comptarà amb les veus de Araina DeBose com a Asha, Chris Pine com a Magnifico i Alan Tudyk com la cabra preferida de Asha, Valentino.

El film està produït per Peter Del Vecho (Frozen) i Juan Pablo Reyes (Encanto), amb la producció executiva de Lee. Inclou cançons originals de la cantant i compositora nominada al Grammy, Julia Michaels i del productor, compositor i music guanyador del Grammy Benjamin Rice, a més de la partitura del compositor Dave Metzger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada