Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’abril del 2023

'The Penguin'.

Warner Bros. ha publicat el primer teaser de The Penguin, la sèrie derivada de The Batman, protagonitzada per Colin Farrell.

A Farrell l’acompanyen Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, Theo Rossi, entre d’altres. La sèrie de vuit episodis s’estrenarà el 2024 en el nou Max.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

Ambientada en el món de The Batman, la sèrie de HBO Max es centrarà en el passat de Oswald Cobblepot i mostrarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc de retratar-lo com el Cap de la màfia establert. El personatge té una rica història d’aparicions en acció real, ja que Danny DeVito el va interpretar en el film Batman Returns de Tim Burton, mentre que Robin Lord Taylor el va interpretar a la sèrie Gotham.

El drama limitat es basarà en els personatges de DC creats per Bob Kane i Bill Finger. Està essent escrit per Lauren LeFranc, qui també n’és el showrunners. Els primers dos episodis estaran dirigits per Craig Zobel.

La pròxima sèrie de El Pingüí estarà produïda per Dylan Clark i Matt Reeves de The Batman, Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand i Rafi Crohn. És un projecte conjunt entre 6th and idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada