Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 d’abril del 2020

'Alex Kurtzman Project'.


El creador de ‘Star Trek: Discovery & Picard’, Alex Kurtzman, està mirant desenvolupar una adaptació per a la petita pantalla de la novel·la de ciència ficció de Jackson Ford ‘The Girl Wo Could Move Sh*t With Her Mind’ a través de la seva productora Secret Hideout, segons Deadline.

La novel·la, publicada per Orbit el Juny de 2019, segueix a Teagan Frost, una dona que ha tingut temps per a estar unida mentre lluita amb els seus poder telequinètics, que el govern està capitalitzant enviant-la a missions de intrusió que cap persona comú podria fer. Si bé vol simplement releaxar-se i fingir que és normal per un cop, apareix un cos en el lloc del seu últim treball, assassinada d’una manera que sols Teagan podria fer, i té sols 24h per a netejar el seu nom. Si no pot desxifrar la conspiració  a temps, la seva ciutat natal Los Angeles estarà en el punt de mira d’una batalla subterrània que està a punt de explotar.


La productora de Kurtzman, que està darrera de la franquícia de Star trek i te un acord general establert amb CBS Television Studios, va adquirir els drets de la novel·la en una guerra d’ofertes una mica pujada de to i segons els informes, es troben en les primeres etapes del desenvolupament de l’adaptació de la sèrie.

Tot i que no està clar si el mateix Kurtzman està escrivint o presentant una adaptació, està llest per a produir el projecte al costat de Heather Kadin. Ford està preparant la seqüela, Random Sh*t Flying Through the Air, per a publicar-la el Juliol d’aquest any.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada