Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 d’abril del 2020

'Minions: The Rise of Gru & Sing 2'.


*Recordar abans de res, que aquesta notícia va ser publicada en el dia d’ahir, el ‘April Fools Day’.

Segons Deadline, universal Pictures ha programat noves dates d’estrena de dos dels films animats de Illumination, ‘Minions: The Rise of Gru’ i ‘Sing 2’. Originalment programada per estrenar-se el 03 de juliol de 2020, ‘The Rise of Gru’ arribarà ara als cinemes el pròxim 02 de juliol de 2021, la data en que estava programada l’estrena de ‘Sing 2’, i aquest última està programada ara per estrenar-se el 22 de Desembre de 2021, en la que actualment està també programada per estrenar-se ‘Black Adam’ de DC.

A més l’adaptació del musical titulada ‘Wicked’ també ha estat retirada de la seva data d’estrena les vacances de 2021. Encara no s’ha reprogramat la seva estrena.

Escrita per Brian Lynch, ‘Minions: The Rise of Gru’, serveix com a continuació del film del 2015 ‘Minions’ (Pierre Coffin) durant la seva primera trobada amb un jove Felonious Gru (Steve Carell), a l’edat de 12 anys amb el somni de convertir-se en el més gran súper dolent del món.

Al cor de la dècada de 1970, enmig d’una onada de cabells emplomats i uns texans acampanats, Gru està creixent als suburbis. Un fanboy d’un súper grup de súper dolents conegut com els Salvatges 6, Gru elabora un pla per convertir-se en prou malvat com per unir-se a ells. Afortunadament, obté una copia de seguretat per a crear el caos amb els seus fidels seguidors els Minions. Junts, Kevin, Stuart, Bob i Otto –un nou Minion amb tirants esportius i una necessitat desesperada d’agradar-se - despleguen les seves habilitats mentre ells i Gru construeixen el seu primer cau, experimenten amb les seves primeres armes i treuen les seves primeres missions.

Quan els Salvatges 6 abandonen el seu líder, el llegendari lluitador Wild Knuckles (Alan Arkin), Gru s’entrevista per a convertir-se en el seu nou membre. No va bé (per dir com a minim), i tan sols empitjora quan Gru els supera i de sobte es troba l’enemic mortal en el cim del mal. En la cursa, Gru es convertirà en una font guia poc probable, el mateix Wild Knuckles, i descobrirà que fins i tot els dolents necessiten una mica d’ajuda dels seus amics.

El film està protagonitzat per Taraji P. Henson com l’indiferent i confiat líder dels Salvatges 6 Belle Bottom, Jean-Claude Van Damme és Jean Clawed, Lucy Lawless és Nunchuck, Dolph Lundgren és Svengeance i Danny Trejo és Stronghold.

‘Minions’ va recaptar $1.159.398.397 a nivell mundial el 2015, amb un pressupost de $74M. Amb una banda sonora de música d’èxit dela ansy 60, ‘Minions’ va ser produïda per Chris Meledandri i Janet Helay de Illuminations i dirigida per Pierre Coffin i Kyle Balda. Brian Lynch va escriure el guió per a l’aventura còmica 3D-CG i Chris Renaud va ser productor executiu del film.   

Amb una banda sonora de música d’èxit dels anys 60, ‘Minions’ va ser produïda per Chris Meledandri i Janet Healy de Illumination i dirigida per Pierre Coffin i Kyle Balda. Brian Lynch va escriure el guió de la aventura de comèdia 3D-CG, i Chris Reanud en va ser productor executiu del film.

P.D: Del film ‘Sing 2’, encara no hi ha informació sobre el seu argument.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada