Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 d’abril del 2020

'Michael Rooker'.


En una recent entrevista amb Michael Rosenbaum, alumne de ‘Smalville’, quan se li va preguntar sobre la possibilitat de la resurrecció de Yondu en futurs films del MCU, Michael Rooker (The Walking Dead, The Suicide Squad) va rebutjar ràpidament la idea de repetir el seu personatge icònic de ‘Guardians of the Galaxy’. Va explicar que el comiat de Yondu ja era un dels millors comiats en el MCU i que realment no vol arruïnar aquest bell moment.

Tot i això, i que Rooker ha acabat per complet amb Yondu, encara està interessat en tornar a la franquícia com un altre personatge. Això podria ser molt possible en el MCU, ja que aquest ha estat el cas de Gemma Chan (Crazy Rich Asians), qui va ser vista per primer cop com a Minerva a ‘Captain Marvel’ abans de ser escollida per a interpretar a Sersi a ‘Eternals’.


“De cap manera, estic mort. Estic mort. El meu personatge està mort”, va dir Rooker. “Interpretaria un altre, no m’importaria. Interpretaria un altre, però perquè voldria interpretar a Yondu? Yondu va tenir un comiat meravellós...increïble, que desitjaries en la història cinematogràfica de Marvel. Déu meu, amic, perquè vols espatllar això al portar de nou al personatge ara?

El primer film de ‘Guardians of the Galaxy’ va ser tot un èxit i una sorpresa de la segona fase del MCU, va recaptar un total de $772.776.600 i va obtindré molt bones critiques, tant per la quantitat d’humor, la història emocional i la direcció de Gunn, a més de la seva banda sonora convertint-se en el primer àlbum del seu gènere que consisteix en cançons llançades prèviament per encapçalar la llista de Billboard 200 i va vendre més de 2,5 milions de copies sols l’any 2014. El segon film va arribar als cinemes 3 anys més tard i va demostrar ser un èxit quasi semblant al seu predecessor, recaptant un total de $863.756.051 i obtenint novament molt bones critiques que van continuar elogiant les actuacions, la direcció, la banda sonora i la història, mentre que alguns van criticar un sentiment de familiaritat en part del humor del film.

Amb el canvi de dates de tots els pròxims films de la Phase 4 per culpa de la pandèmia, el mes segur es que ‘Guardians of the Galaxy Vol.3’ ens arribi el 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada