Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 d’abril del 2020

'Hollywood'.

Netflix ha publicat l’avenç del tràiler oficial de ‘Hollywood’, la nova sèrie limitada del guardonat creador Ryan Murphy, descrita com la carta d’amor de Murphy a l’edat d’Or de Tinseltown. La sèrie de set episodis estarà disponible per al servei de streaming a partir del 01 de Maig. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


‘Hollywood’ seguirà la història d’un grup d’aspirants a actors i cineastes a Hollywood després de la Segona Guerra Mundial mentre intenten arribar a Tinseltown, sense importar el cost. Cada personatge ofereix una visió única darrera la cortina dorada de l’Edat d’Or de Hollywood, destacant els sistemes injustos i els prejudicis sobre la raça, el gènere i la sexualitat que continuen fins els nostres dies. La sèrie de 7 episodis exposa i examina dinàmiques de poder de dècades d’antiguitat, i com seria el panorama del entreteniment si haguessin sigut desmantellades.

La mini sèrie estarà protagonitzada pel actor guanyador del Premi Emmy i el Globus d’Or Darren Criss (American Crime Story) com a Raymond, Samara Weaving (Ready or Not, Guns Akimbo) com a Claire, Laura Harrier (BlacKkKlansman) com a Camille, David Corenswet (The Politician) com a Jack, el dos vegades guanyador d’un Grammy Patti LuPone com a Avis, Holland Taylor (The Practice) com a Ellen Kincaid, Jeremy Pope (Ain’t Too Proud) com a Archie, Dylan McDermott (American Horror Story) com a Ernie, el guanyador d’un Emmy Jim Parsons (The Big Bang Theory) com a Henry Wilson, Jake Picking (Top Gun: Maverick) com a Rock Hudson i Joe Mantello (Wicked) com a Dick.

‘Hollywood’ està co-creada i produïda pels col·laboradors de llarg temps, Ryan Murphy i Ian Brennan (Glee, Scream Queens). Alexis Martin Woodall, Darren Criss i Janet Mock també en són productors executius amb Mock com a escriptor i director.

La sèrie és l’última incorporació a la llarga llista de projectes en l’agenda de Ryan Murphy, que actualment està desenvolupant i produint per a Netflix com a part del seu contracte extens de diversos anys amb el servei de streaming. Aquests projectes inclouen ‘Ratched’, una preqüela de ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, protagonitzada per Sarah Paulson (American Horror Story) com una versió més jove de la cruel infermera Ratched; i l’adaptació cinematogràfica del exitós musical de Broadway ‘The Prom’ amb un repartiment farcit d’estrelles, protagonitzat per Meryl Streep i Nicole Kidman; i cinc projectes diferents que es van anunciar recentment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada