Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 d’abril del 2020

‘Scary Stories to Tell in the Dark sequel’.


Després d’espantar a nivell mundial i fer una taquilla de $105.822.706 l’any passat i obtenir solides critiques tant per part dels crítics com del públic per igual, ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ tindrà una seqüela per part de Paramount Pictures i Entertaiment One amb Andre Ovredal tornant a la cadira de director. Des de The Wrap.

Tot i que l’argument de la seqüela es manté en secret, s’ha confirmat que Dan i Kevin Hageman també tornaran per escriure’n el guió basat en una idea de la història del productor Guillermo del Toro (The Shape of Water), qui va produir el primer film i també va ajudar a elaborar la història al costat de Marcus Dunstan i Patrick Melton (The Collection).

Els films es basen en una trilogia de llibres de terror per a nens publicats per primer cop l’any 1981, que presentaven més de dues dotzenes d’històries de terror escrites per Alvin Schwartz i acompanyades de il·lustracions esgarrifants de Stephen Gammell, amb el primer film adaptant “The Big Toe”, “Me Tie Dough-ty Walker!” del primer llibre i “Harold”, “The Dream” i “The Red Spot” de la tercera novel·la.

L’argument es el següent: “A l’Amèrica de 1968, s’acosta el canvi d’una nova dècada, però allunyat dels disturbis de les ciutats tenim el petit poble de Mill Valley, on durant genracions, l’ombra de la família Bellows ha crescut enormement. En la seva mansió a les afores de la ciutat, Sarah, una jove amb terribles secrets, va convertir la seva torturada vida en una sèrie d’històries de por, escrites en un llibre que ha transcendit en el temps, històries que poden tornar-se molt reals per a un grup d’adolescents quan descobreixin l’aterrador llibre de Sarah”.

Protagonitzen aquest film: Zoe Colletti (‘Annie’) i Michael Garza (‘Wayward Pines’), juntament amb Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Javier Botet, Lorraine Toussaint, Dean Norris i Natalie Ganzhorn.

‘Scary Stories to Tell in the Dark’, com ja he dit va recaptar quelcom més de $105,8M amb un pressupost de $28M. Les critiques van destacar la seva atmosfera de terror i les seves pors, els personatges, l’actuació i fidelitat de les històries i les il·lustracions de Gammell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada