Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 d’abril del 2020

'Love, Victor'.

Hulu ha publicat el tràiler de ‘Love, Victor’, la seqüela de ‘Love, Simon’ que s’estrenarà el pròxim 19 de Juny. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Michael Cimino (Annabelle Comes Home) interpretarà a Victor a la sèrie, un nou estudiant de Creekwood High School que es troba en el viatge del seu autodescobriment, enfrontant-se a desafiaments a casa, adaptant-se a la nova ciutat i lluitant amb la seva orientació sexual. Quan tot sembla massa, s’apropa a Simon per a que l’ajudi a navegar en els alt i baixos de l’escola secundaria.

Nick Robinson, qui va protagonitzar el film gay per adults, produirà i narrarà la sèrie. Encara no s’ha confirmat si Robinson apareixerà a la pantalla.

Cimino s’uneix a la prèviament ja anunciada Ana Ortiz (Whisky Cavalier) que interpretarà a Isabel, la mare intel·ligent i càlida de Victor que estima al seu espòs i a la seva família, però que està sota molta pressió mentre es mouen amb la família per tot el país.

El repartiment també inclou a James Martinez (One Day at a Time) com a Armando el pare de Victor, Isabella Ferreira (Orange is the New Black) com a Pilar la germana jove de Victor, el nouvingut Mateo Fernandez com a Adrian el germà de Victor, Johnny Sequoyah (Belive) com l’amic intel·ligent Mia, Sophia Bush (Chicago PD) com la nova novia del pare de Mia, Bebe Wood (The Real O’Neals) com a Lake la millor amiga obsessionada amb les xarxes socials, George Sear (Into the Badlands) com a Benji el confiat i encantador company de classe, Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) com a Felix el nou veí incòmode de Victor i Mason Gooding (Booksmart) com a Andrew el cregut de Creekwood.

Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, els quals van escriure l’adaptació cinematogràfica, seran els productors executius de la sèrie al costat de Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey i Pouya Shahbazian. Amy York Rubin (Casual) dirigeix el primer episodi. Pilar boehm serà coproductora executiva amb Adam Londy. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada