Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 d’abril del 2020

'Now You See Me 3'.


Després de diversos informes de que Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Avengers: Endgame) s’havia unit al repartiment i Isla Fisher (Tag) tornava a la saga, han passat anys de silenci de radio d’una potencial ‘Now You See Me 3’ i ara Jon M. Chu, director de la segona entrega de la franquícia, ha parlat dels endarreriments de la tercera entrega.

Mentre conversava amb ComingSoon.Net per a la sèrie de Aoole TV+, ‘Home Before Dark’, en la que és productor executiu i dirideix els primers dos episodis, Chu va revelar que, igual que la estrella Jesse Eisenberg (Resistance) amb la que el mitjà va parlar el mes passat, “vaig escoltar quelcom un moment” en el fons de la noticia original de 2017.

“Abans de realitzar ‘Crazy Rich Asians’, hi havia un aversió [del guió] que estava bé, però no anàvem a arrastrar a tots fins que fos genial. Llavors vam deixar en mans de Lionsgate per un segon, per veure que succeeix. M’agradaria tornar a treballar amb Jesse, és una de les meves persones preferides”.

Abans de treballar a ‘Home Before Dark’, Chu estava dirigint una varietat d’intents en la pantalla gran, inclòs el documental musical de Justin Bieber: Never Say Never’ i la segona i tercera entrega de la franquícia ‘Step Up’ abans de provar sort en altres èxits de taquilla, inclòs ‘G.I. Joe: Retaliation’ i ‘Crazy Rich Asians’ nominada al Globus d’Or. Mentre actualment espera revelar la seva adaptació de ‘In The Heights’ de Lin-Manuel Miranda després del seu recent endarreriment, Chu ha trobat que el món de la pantalla petita és una aventura fascinant.

“És molt emocionat profunditzar en personatges que es diverteixen molt i tenen vitalitat en un film com ‘Now You See Me’, que va ser molt divertit de fer. Però profunditzar en aquests personatges capa per capa és molt emocionant i l’oportunitat que vaig tenir va ser increïble. Així que tindrem que esperar i veure sobre ‘Now You See Me 3’ o ‘Now You 3 Me’.

La franquícia, que va començar el 2013 amb ‘Now You See Me’, segueix a un grup de mags il·lusionistes anomenats The Four Horseman mentre viatgen pel món per a realitzar robatoris i atracaments a bancs durant els seus espectacles per a fer justícia a aquells que utilitzen els seus diners per mitjans inapropiats. El debut va comptar amb el següent repartiment: Eisenberg, Woody Harrelson (Zombieland: Double Tap), Isla Fisher (Arrested Development), Dave Franco (6 Underground), Mark Ruffalo (MCU franchise), Michael Caine (Tenet) i Morgan Freeman (Angel Has Fallen), i va ser un èxit de taquilla, recaptant $351.723.989 en tot el món amb un pressupost de $75M.

‘Now You See Me 2’, que va arribar als cinemes el 2016, va veure el grup obligat a fugir després de ser exposat per l’autor intel·lectual Walter Mabry (Daniel Raddclife -Harry Potter Saga-) i ajudar-lo a realitzar un treball robant un valuós chip de dades. La seqüela va canviar a Fisher per Caplan, ja que la primera estava embarassada quan es va iniciar la producció i va ser un èxit semblant en la taquilla, recaptant $334.897.606, però costant quelcom més uns $90M.

Les informacions d’una tercera entrega van començar abans de l’estrena de la seqüela, amb el CEO de Lionsgate, Jon Feltheimer, afirmant que la planificació primerenca estava en marxa i les informacions indicant que Caplan i Fisher estaven en converses per a repetir els seus papers, mentre que Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) estava en converses per a un paper desconegut, presumiblement antagònic. També es va informar que Jon M. Chu (In the Heights) havia signat per a dirigir la tercera entrega després de dirigir el segon film, però no s’ha revelat cap notícia en els anys posteriors.

*Un apunt meu particular, si busques informació a IMDb de ‘Now You See Me 3’ el director associat és David Gould que a la vegada fa de guionista amb Gavin James, Neil Widener i amb Ed Solomon encarregat aquest últim de elaborar la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada