Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 d’abril del 2020

'Singles Day'.


Segons The Hollywood Reporter, New Line Cinema han hagut de recórrer als prometedors cineastes Jeff Chan i Andrew Rhymer per unir-se a la seva pròxima comèdia ‘Singles Day’ amb Chan com  a director i Rhymer llest per a produir. El duo també va firmar per escriure un nou esborrany del guió original escrit per Lillian Yu.

Chan i Rhymer van obtenir reconeixement pel seu llargmetratge i el seu debut com a directors de ‘Plus One’, que es va estrenar en el Tribeca Film Festival de 2019, on va guanyar el Premi del Públic. També van escriure la sèrie de comèdia ‘PEN15’ de Hulu.

‘Singles Day’ és una comèdia romàntica centrada a Asia, que es basarà en una festa china real que es celebra tots els anys el 11 de Novembre (amb la data 11-11 referint-se al estat únic dels que ho celebren). El festiu es considera com el Dia de Sant Valentí que es va originar a la Universitat de Nanjing l’any 1993. El dia dels solters o Dia Nacional dels solters és gaudit principalment pels joves.

La idea proposta per al projecte és tenir un concepte de múltiples històries. Els productors del film seran Chris Bender (Just Friends, We’re the Millers) i Jake Weiner per a Good Fear.

‘Singles Day’ no serà el primer film que New Line produirà centrat en un dia festiu. També han produït films com ‘Valentine’s Day’ protagonitzat per Julia Roberts, Kathy Bates, Anne Hathaway, Taylor Swift, Bradley Cooper entre d’altres; i ‘New Year’s Eve’ amb els actors Halle Berry, Bon Jovi, Zac Efron, Sarah Jessica Parker, Robert De Niro entre d’altres.

Yu es va graduar a Harvard i va treballar com a redactora en el programa Powerless de la NBC. La jove escriptora ha treballat recentment en la sala d’escriptors de la pròxima sèrie d’acció de Jonathan Tropper, ‘Warrior’, produïda per Justin Lin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada