Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 d’abril del 2020

'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'.

El passat mes de Novembre, Sony va anunciar oficialment que la seqüela de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ arribaria als cinemes el 08 d’Abril de 2022. Tot i això, inclús els films d’animació no són immunes a la nova pandèmia del COVID-19. Posteriorment, el compte de Twitter Spider-Verse de Sony va confirmar que ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse 2’ arribarà als cinemes el pròxim 07 d’Octubre de 2022.


Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defenders) dirigirà la pròxima seqüela. També s’unirà a ell el guionista David Callaham, el qual ha treballat abans a ‘WW84’ i ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. Phil Lord i Christopher Miller van produir el primer film. Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothman van codirigir el primer film, mentre que Lord va escriure’n el guió.

Shameik Moore va posar-li veu a Miles Morales en el primer film, mentre que Jake Johnson va donar-li a Peter B. Parker i Hailee Steinfeld va posar-li veu a Spider-Gwen. John Mulaney també va coprotagonitzar posant veu a Spider-Ham, Kimiko Glenn a Peni Parker, Nicolas Cage a Spider-Man Noir, Brian Tyree Henry va posar veu a Jefferson Davis, Luna LAuren Velez a Rio Morales. A més, la escena post-crèdits va presentar a Miguel O’Hara amb la veu de Oscar Isaac, l’home aranya de 2099. El més segur es que tots tornin per a la seqüela.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada