Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 d’abril del 2020

'The Eddy'.

Netflix, ha publicat el tràiler complert, de la pròxima sèrie drama/musical del francès Damien Chazelle, ‘The Eddy’, amb André Holland com a Elliot mentre intenta evitar que el seu Club de Jazz es tanqui, mentre també tracte amb gàngsters i l’arribada de la seva filla, interpretada per Amandla Stenberg (The Hate U Give). La mini sèrie marca el primer cop que Chazelle dirigeix una sèrie per a televisió. Preparada per fer el seu debut el pròxim 08 de Maig, a continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Dirigida pel guanyador d’un Oscar, Damien Chazelle (Whiplash, La La Land), el guanyador d’un Emmy Alan Poul (Tales of the City), el guanyador a Cannes de la Camera d’Or Houda Benyamina (Divines) i Laïla Marrakchi (Le Bureau des Légendes), la sèrie limitada de Netflix ‘The Eddy’ és un drama de vuit episodis que té lloc en els vibrants veïnats multiculturals de la moderna Paris.

Elliot Udo (André Holland), que algun cop va ser un famós pianista de Jazz a New York, ara és el copropietari del Club The Eddy, on manega la banda de la casa liderada pel cantant principal i la novia Maja (Joanna Kulig). A mesura que Elliot s’assabenta que el seu scoi comercial Farid (Tahar Rahim) pot estar involucrat en algunes practiques qüestionables en el Club, comencen a sortir a la llum secrets que també s’han amagat a l’esposa de Farid, Amira (Leïla Bekhti), i quan la problemàtica filla adolescent de Elliot, Julie (Amandla Stenberg) de sobte arriba a Paris per viure amb ell, el seu món personal i professional comença a caure en picat ràpidament mentre s’enfronta al seu passat, lluitant per salvar el Club i protegir els més propers a ell.

Intercalant actuacions dinàmiques i encoratjadores, The Eddy transmet el poder de la música per sanar, unir i convertir el caos en bellesa.
La sèrie també la protagonitzen: Melissa George (In Treatment), Adil Dehbi (How I Became a Superhero), Benjamin Biolay (La Douleur), Tchéky Karyo (The Missing) i el raper Sopico en el seu debut en la pantalla.

‘The Eddy’ va ser traslladat a la petita pantalla a través d’una col·laboració entre Alan Poul, Damien Chazelle, el guanyador d’un BAFTA Jack Thorne (National Treasure) i el sis vegades guanyador del premi Grammy Glen Ballard, qui ha escrit les cançons i ha establert la banda de The Eddy, que està composta de veritables musics Randy Kerber, Ludovic Louis, Lada Obradovic, Jowee Omicil i Damian Nueva Cortes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada