Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 d’abril del 2020

'The Last Kids on Earth and the Zombie Parade'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la pròxima segona temporada de ‘The Last Kids on Earth’, amb un grup de adolescents que intenten posseir en mig d’un apocalipsis. La segona temporada de 10 episodis titulada oficialment ‘The Last Kids on Earth and the Zombie Parade’, estarà disponible a partir del divendres 17 d’Abril. A continuació podeu veure el tràiler...

          

Basat en la sèrie de llibres de Max Brallier del mateix nom, la sèrie ‘The Last Kids on Earth’ segueix a un nen de 13 anys anomenat Jack Sullivan, qui, juntament amb el seu grup d’amics, lluita contra un apocalipsis zombi mentre juguen a videojocs en la seva casa del arbre decorada. L’espectacle està ple de nens bromistes, artefactes bojos, un subministra de zombies i monstres gegants de per vida.

La sèrie presenta les veus de Nick Wolfhard com a Jack Sullivan, Charles Demers com Dirk Savage, Montserrat Hernández com June Del Toro i Garland Whitt com a Quint Baker. També presenta a Mark Hamill (Star Wars), Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Keith David (Rick & Morty), Bruce Campbell (Evil Dead) i Rosario Dawson (Zombieland 2).

‘The Last Kids on Earth’ està escrita i produïda per Max Brallier i Scott Peterson, els quals actuaran com a showrunner. Matthew Berkowitz i Jennifer Twiner McCarron són productors executius del programa en representació de Atomic Cartoons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada