Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 d’abril del 2020

'Dune'.

Warner Bros. (a través de Vanity Fair) ha publicat la primera imatge del pròxim remake de ‘Dune’, dirigit per Denis Villeneuve i protagonitzat per Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) com a Paul Atreides en el planeta Caladan. S’esperen més revelacions demà. A continuació podeu veure la imatge...


“L’immediatament atractiu de Paul va ser el fet de que en una història de tant detall, escala i construcció del món, el protagonista està en una espècie de viatge d’antiheroi”, va dir Chalamet. “Creu que serà un espècie de jove general que estudia al seu pare i el seu lideratge en una força de combat abans de que sigui major d’edat, amb sort una dècada més tard, o quelcom així”.

“Dune va ser fet per persones de tot el món. Moltes d’aquestes persones són com la meva família i estan molt en els meus pensaments”, va dir Villeneuve. “Estic molt orgullós de ensenyar el seu dificultós treball. Espero amb ànsies el moment en que tots puguem reunir-nos novament, ja que ‘Dune’ va ser creada per ser vista en pantalla gran”.

El repartiment d’actors inclou a Chalamet (Call Me By Your Name), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) i Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) en els papers principals. El film també comptarà amb Zendaya (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home), Jason Momoa (Aquaman), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol.1 i Vol.2), Javier Bardem (No Country For Old Men), Charlotte Rampling (The Night Porter) i Josh Brolin (Thanos in MCU).

Villeneuve és més conegut per dirigir ‘Blade Runner 2049’ i ‘Sicario’. Tot i que ‘Dune’ provablement s’assemblarà més al primer film que al segon, ambdós mostren el tipus d’experiència que dirigeix llocs àrids i desolats que un fan desitjaria en el director de ‘Dune’, teninet en compte que una part considerable de la història té lloc en un planeta desèrtic.

‘Dune’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 18 de Desembre de 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada