Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 d’abril del 2020

'Malignant'.


Mentre el món espera impacient més informació sobre ‘Malignant’, el retorn de James Wan al gènere de terror, ComingSoon.net ha pogut parlar amb l’actriu Maddie Hasson, sobre com és treballar amb el guru del horror modern.

Mentre descrivia la naturalesa més ràpida del rodatge del film de terror independent ‘We Summon the Darkness’, en al que Hasson coprotagonitza al costat de Alexandra Daddario (Why Women Kill), Amy Forsyth (The Path) i Logan Miller (Escape Room), com una experiència gratificant que la unia amb els seus companys de repartiment, va descobrir que treballar amb Wan era “emocionant” i que la transició entre projectes era una experiència única.


“Va ser divertit treballar en això, tant diferent de filmar ‘We Summon the Darkness’, que es de baix pressupost e indie i estàvem volant pel darrera dels nostres pantalons constantment tractant de mantenir-nos surant, el que ho va fer divertit i ens va unir a tots molt ràpid”, va riure Hasson. “Després d’això, vaig passar al film de Wan, qui és com el Rei del horror, és una maquina molt ben lubricada”.

Si bé Hasson no va revelar cap detall de l’argument del projecte, actualment molt reservat, si va notar alguns dels efectes intrigants amb els que la ment mestre de ‘The Conjuring’, està jugant per al film, que recentment ha estat retirada de l’estrena a causa de la pandèmia.

“Existeixen totes aquestes boges configuracions de rajos extravagants i senyals climàtiques, ell va crear pluja i llampecs a l’interior i va ser molt diferent però tant genial”, va dir Hasson. “James te una visió molt clara de el que vol fer i sap exactament com fer-ho i no s’aturarà fins que obtingui exactament el que vol i va ser realment inspirador ser testimoni”.

‘Malignant’ protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

‘We Summon the Darkness’, que ha rebut critiques molt positives per part de la critica des del seu debut al Fantastic Fest al mes de Setembre, s’estrenarà a les plataformes digitals i VOD a partir del 10 d’Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada