Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 6 d’abril del 2020

'At Home With Olaf'.

Després de l’exitosa carrera de ‘Frozen 2’ en la taquilla mundial l’any passat amb una recaptació de $1.450.026.933, Walt Disney Studios ha anunciat oficialment una nova sèrie spin-off digital titulada ‘At Home With Olaf’, que es centrarà en una de les franquícies animades d’un dels personatges més estimat. La sèrie està creada per l’animador de Disney Hyrum Osman, amb Josh Gad un cop més llest per repetir el seu paper com el ninot de neu de cor bondadós. Els episodis s’estrenaran de forma gratuïta a partir d’aquesta setmana en les comptes de les xarxes socials de Disney. A continuació podeu donar un cop d’ull al primer episodi...


 A ‘Frozen 2’, la resposta a perquè Elsa va néixer amb poders màgics es cridar-la i amenaçar el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven, emprenen un perillós però notable viatge. A ‘Frozen’, Elsa tenia por que els seus poders fossin massa per al món. En la molt esperada seqüela, ella ha d’esperar que siguin suficients.


'Frozen 2’ veu el retorn de les estrelles Kristen Bell (The Good Place), Idina Menzel i Josh Gad (Murder on the Orient Express), així com les incorporacions de Streling K. Brown (This is Us) i Evan Rachel Wood (Westworld).

El film està dirigit per l’equip guanyador del Premi de l’Acadèmia -els directors Jennifer Lee i Chris Buck amb Peter Del Vecho com a productor. També presenta la musica dels compositors guanyadors del Oscar Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada