Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 d’abril del 2020

'Most Wanted'.


Saban Films ha anunciat que distribuirà ‘Most Wanted’, el thriller policial protagonitzat per Antonie Oliver Pilon (Mommy) amb Jim Gaffigan (Super Troopers, Chappaquiddick) i Josh Harnett (Lucky Number Slevin, Peral Harbor) aquest estiu als Estats Units. Inspirat en una història real, el thriller policial ha estat escrit i dirigit per Daniel Roby (Hold Your Breath) i produït per André Rouleau i Valérie d’Auteuil amb la seva productora Caramel Films. Saban Films es va associar amb Highland Film Group en el projecte des del guió.

‘Most Wanted’ segueix a un periodista d’investigació (Harnett) mentre desxifra un cas retorçat de atrapament en el que una persona del costat equivocat de les vies, Daniel (Pilon), es veu obligat a un perillós negoci de drogues contra la seva voluntat i és sentenciat a 100 anys en una presó tailandesa. Mentre Daniel aguanta la tortura i els abusos, el periodista ha de localitzar als policies encoberts que es beneficien de la conspiració, mentre que també lluita per la llibertat de Daniel.


Bill Bromiley, de Saban Films, va dir: “Estem molt orgullosos de haver estat involucrats amb aquest film des de les seves primeres etapes. El nostre públic quedarà captivat per cada gir d’aquesta història apassionant mentre Daniel Roby fa un treball brillant per donar-li vida”.

Els productors executius són Delphine Perrier de Highland Film Group, Arianne Fraser i Henry Winterstern, Eric Gozlan i Richard lott de Goldrush Entertaiment, Patrick Roy i Anne-Claire Villeneuve de Les Films Seville’s, Daniel Roby, Yvann Thibaudeau i Marc Côté. Highland Film Group s’encarrega de les ventes internacionals.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada