Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 5 d’abril del 2020

'Ant-Man 3'.


El MCU s’està submergint en l’habitació del escriptor salvatge de ‘Rick and Morty’ un cop més, ja que Jeff Loveness ha estat seleccionat per escriure el guió de la tercera entrega de ‘Ant-Man’, segons The Hollywood Reporter.

Les fonts informen de que l’acord de Loveness es va tancar just abans de que gran part de Hollywood tanques a causa del COVID-19 i que l’escriptor ja havia començat a treballar en el guió. Posar el guió en desenvolupament des del principi estaria en paral·lel amb el cronograma que fins ara han insinuat els actors Michael Douglas (The Kominsky Method) i Michael Peña (Fantasy Island), els quals han declarat recentment que s’espera que comenci el rodatge al Gener de 2021, amb Peyton Reed havent signat per dirigir de nou el passat Novembre.

A més de haver treballat en l’exitosa comèdia adulta animada ‘Rick and Morty’, Loveness ha treballat en el camp de la comèdia per a Jimmy Kimmel Live! I The Onion News Network, juntament amb tenir experiència en els còmics al haver escrit històries centrades en diversos personatges, inclosos Spider-Man, Groot i Nova. Es converteix en el segon escriptor, que s’uneix a sala d’escriptors del MCU, després de que Jessica Gao, guanyadora d’un Emmy per “Pickle Rick”, fos contractada com l’escriptora principal de la sèrie de Disney+, ‘She-Hulk’ el mes de Novembre.

Presumiblement, tant Paul Rudd com Evangeline Lilly tornaran a interpretar els seus respectius rols com Ant-Man i the Wasp. La parella recentment va posar veu a l’experiència VR de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges també van formar part de ‘Avengers: Endgame’, tot i que Scott Lang de Rudd va tenir el paper més important. Aquest film va presentar a Emma Fuhrmann com la filla adolescent de Scott, Cassie Lang.

En els còmics, Cassie finalment va guanyar els seus propis poders de canvi de mida i va assumir els noms en codi Stature i Stinger. Però si Reed vol mantenir el nom de la sèrie de films, podria utilitzar Ant-Man, The Wasp i Giant-Girl com a títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada