Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 d’abril del 2020

'Russo Brothers Projects'.


Segons Collider, el cineasta Joe Russo (MCU) va oferir algunes actualitzacions sobre els pròxims projectes que ell i el seu germà Anthony estan desenvolupant amb la seva productora AGBO, inclosa l’adaptació live-action de ‘Battle of the Planets’, la sèrie animada per a Netflix ‘Magic: The Gathering’, i l’adaptació a sèrie per a Amazon ‘Grimjack’.

Parlant sobre ‘Battle of the Planets’, Russo va dir: “No serà una adaptació directe de la sèrie. Serà la nostre pròpia història la que explicarem sobre un grup de nens genèticament alterats que estan involucrats en una guerra de l’espai...Això podria dur mesos de gestació i tractar de descobrir quina és la nova mitologia. Y després ho confiem a una bíblia, i després d’aquesta bíblia fem algunes il·lustracions com exploració, i un cop que tenim les il·lustracions que ens inspiren, les confiem a un guió. Així que estem en la fase bíblica per a ‘Battle of the Planets’ ”.

En quan a ‘Magic: The Gathering’, Russo va revelar que el projecte es troba actualment en la fase de guió, tot i que l’animació tindrà un període de preparació molt més llarg que qualsevol dels projectes live-action. És a dir, els fans no han d’esperar que la sèrie arribi a Netflix en un curt termini.

Finalment, Russo diu que ‘Grimjack’ també està en la fase de guió i que el cineasta va qualificar el guió de “fantàstic”, el que implica que el guió s’ha enviat a Amazon per a que la companyia pugui oferir notes.


Originalment basada en la sèrie d’anime japonesa de 1972 Ninja Team Gatchaman, l’adaptació estatunidenca de ‘Battle of the Planets’ va ser realitzada per Sandy Frank Entertaiment i segueix a un grup de cinc joves coneguts com G-Force i que protegeixen la terra del planeta Spectra i qualsevol enemic extraterrestre. No hi ha cap escriptor o director adherit a l’adaptació dels germans Russo.


Els germans Russo seran productors executius de ‘Magic: The Gathering’ per a Netflix, que es centrarà en una història completament nova, que estarà enfocada en els herois i els malvats dintre del clan màgic dels Planeswalkers. Juntament als Russo, Henry Gilroy (Star Wars: Rebels) i José Molina (Agent Carter) seran els escriptors principals i coproductors executius, al igual que Mike Larocca i Isaac Krauss. Yoriaki Mochizuki (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en serà director supervisor i coproductor executiu, mentre que Bardel Studio (Rick and Morty, Angry Birds) s’encarregarà de l’animació.

‘Grimjack’, creat per John Ostrander i Timothy Truman, segueix a John Gaunt, un veterà de guerra a sou i la seva tripulació mentre caben a través del seu passat després de que la filla adolescent del mercenari titular vagi a ells en busca d’ajuda en la ciutat pandimensional titulada Cynosure. Originalment es va programar una adaptació per al material l’any 1996 amb el creador de ‘Babylon 5’, amb J. Michael Straczynski llest per escriure i dirigir, però els plans van fracassar donat el seu treball a la sèrie de ciència ficció. El creador de ‘Defiance’, Kevin Murphy, està actualment adjunt al guió de l’adaptació per a Amazon, mentre que els Russo produiran a través de la seva companyia AGBO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada