Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 d’abril del 2020

'SDCC 2020'.

Tot i que hi havia l’esperança de que l’esdeveniment anual preferit dels fans es mantingués segons el que estava programat, la San Diego Comic-Convention d’aquest any s’ha posposat per primer com en 51 edicions, degut a la pandèmia mundial, unint-se a altres esdeveniments que també s’han cancel·lat o posposat, incloent la WonderCon de Anaheim que també s’ha vist afectada per la crisis mundial de salut.

L’esdeveniment de 2020 originalment estava programat per començar el pròxim 23 de Juliol en el San Diego Convention Center, però la companyia ha anunciat amb “gran pena” que el pròxim esdeveniment tindrà lloc del 22 al 25 de Juliol de 2021. En el comunicat oficial, la companyia senyala que “esperaven endarrerir la decisió” ja que van anticipar que les preocupacions de salut podrien disminuir per la data programada a principis d’estiu, però degut al “escaneig continuo dels assessors de salut” a Califòrnia, “no seria segur seguir endavant amb els plans per aquest any”.

“Els temps extraordinaris requereixen mesures extraordinàries i, tot i que ens entristeix prendre aquesta mesura, sabem que és la decisió correcte”, va dir David Glanzer, portaveu de la organització, en un comunicat. “Esperem nerviosos el moment en que tots puguem reunir-nos novament i compartir en la comunitat que tots estimem i gaudim”.

A més del endarreriment de la San Diego Comic-Con, la organització va revelar que la WonderCon, que s’havia de celebrar a Anaheim del 10 al 12 d’Abril, tornarà al Centre de Convencions de Anaheim del 26 al 28 de Març de 2021, amb plans també llest per a concloure una important renovació del Edifici Federal del Parc Balboa per a la gran inauguració del Museu Comic-Con a l’estiu de 2021. Tot i que els esdeveniments recents han afectat algunes de les renovacions planejades, l’organització no planeja “reduir l’experiència per a ser ofert als visitants en la gran inauguració del Museu”.

Per aquells que van comprar la identificació per a la convenció de 2020, l’organització ofereix una opció per a sol·licitar un reembossament o la transferència completa de les seves identificacions per l’esdeveniment del pròxim anys i ha d’esperar a rebre un correu electrònic dintre de la pròxima setmana amb instruccions sobre com sol·licitar un reembossament o transferir els seus pagaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada