Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 d’abril del 2020

'Hellraiser Reboot'.


Si bé molts fans poden estar preocupats per la decisió de fer un reboot del llegendari film de terror ‘Hellraiser’ de Clive Barker, haurien de deixar a un costat algunes d’aquestes preocupacions, ja que l’amant del cinema independent David Bruckner (The Ritual) ha signat per a dirigir la nova entrega per Spyglass, segons Deadline.

La franquícia, que va començar l’any 1987 amb el film basat en la novel·la de Baker, The Hellbound Heart, va explicar la història d’un home que va obrir una porta a un altre dimensió com a resultat en el seu cos essent destruït per Cenobites, criatures del infern que concedeixen plaers sadomasoquistes a aquells qui els invoquen quan utilitzen una misteriosa caixa de trencaclosques. Els Cenobites són liderats per Pinhead, el rostre de la franquícia que actuaria com el principal antagonista en les nou seqüeles.

El nou reboot originalment estava programat per ser guionitzat i produït per David S. Goyer (Terminator: Dark Fate) però ara el guió està essent escrit per Ben Collins i Luke Piotrowski en un tractament de la història de Goyer, que encara està vinculat com a productor a través de la seva productora Phantom Four juntament amb Keith Levine.

Brucker va tenir el seu ‘boom’ el 2007 amb el ben rebut terror de ciència-ficció ‘The Signal’, pel qual va ser nominat per un premi Independent Spirit John Cassavetes, i va contribuir a la primera entrega de la trilogia de horror antològica ‘V/H/S’ i l’aclamada antologia d’èxit en el Toronto International Film Festival ‘Southbound’ i el thriller sobrenatural de Netflix ‘The Ritual’. El seu pròxim film, ‘The Night House’, es va estrenar a Sundance el mes de Gener solides critiques per part de la critica i s’espera que debuti a finals d’aquest any.

Spyglass finançarà el projecte, desenvoluparà i accelerarà ‘Hellraiser’ per a la seva distribució cinematogràfica mundial. Keith Levine produirà al costat de Goyer a través de la seva companyia Phantom Four. El vicepresident de desenvolupament i producció de Spyglass, Chris Stone, supervisarà el projecte.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada