Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 d’abril del 2020

'Chosen Ones'.


Segons The Hollywood Reporter, Picturestart de Erik Feig ha adquirit amb èxit els drets cinematogràfics de la pròxima novel·la de l’autora de Divergent, Veronica Roth, titulada ‘Chosen Ones’. Això marca la segona col·laboració entre Roth i Feig, que primer va adquirir els drets de la sèrie d’èxit en vendes Divergent, durant el temps en que va ser Cap de Summit Entertaiment.

Considerada com la primera novel·la per adults de Veronica Roth, ‘Chosen Ones’ tornarà a tenir lloc a Chicago (el mateix escenari que Divergent), on el món va descobrir recentment que la màgia és real. Es centrarà en el personatge de Sloane Andrews, qui és coneguda com un dels “Cinc Famosos”, que són llavors un grup d’adolescents que derrotaran al Obscur més d’una dècada abans. Ara, al lluitar amb l’edat adulta, lluitar amb l’estrès posttraumàtic, les relacions fracturades, l’escrutini rabiós dels mitjans, aviat descobriran que la seva missió podria no haver acabat encara després de tot.


L’argument oficial diu: “Fa quinze anys, cinc adolescents comuns van ser assenyalats per una profecia per acabar amb una entitat extremadament poderosa que causava estralls en tot Amèrica del nord. Era conegut com Dark One, i la seva arma preferida (esdeveniments catastròfics coneguts com Drains) va arrasar ciutats i es va cobrar milers de vides. Els escollits, com es coneixia als adolescents, van donar-ho tot per guanyar-lo.

Després de que va caure l’obscur, el món va tornar a la normalitat... per a tothom menys per ells. Després de tot, que fas quan ets la gent més famosa de la Terra, la teva única educació va ser la destrucció màgica i el teu propòsit en la vida s’ha complert?

Dels cinc, Sloane ha tingut més dificultats per adaptar-se. Tots els demés culpen al trastorn de estrès posttraumàtic, i el seu gran problema d’actitud, però en realitat, els està amagant secrets...secrets que la mantenen lligada al passat i la allunyen de les úniques quatre persones en el món que l’entenen.

En el desé aniversari de la derrota de Dark One, succeeix quelcom impensable: un dels Escollits mor. Quan els demés es reuneixen per al funeral, descobreixen que l’objectiu final de Dark One era molt més gran del que ells, el govern o inclús la profecia podrien haver predit, més gran que el món mateix.

I aquest cop, defensar-se podria agafar més del que Sloane té per donar”.

L’adaptació cinematogràfica serà produïda per Erik Feig, Lucy Kitada, Pouya Shahbazian i Roth. Marty Bowen i Isaac Klausner de Temple Hill (Twilight, The Maze Runner) també en seran productors. Chosen Ones està programada per llançar-se avui 7 d’Abril, i podeu reservar el llibre en el següent enllaç.

Roth és més coneguda per la seva novel·la debut més venuda, Divergent, que es va publicar per primer cop l’any 2011. Més tard, el llibre va ser seguit per dues entregues més: Insurgent al 2012 i Allegiant de 2013. La trilogia va ser adaptada a una sèrie de films per Summit Entertaiment, protagonitzada per Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Zoe Kravitz i Ansel Elgort. La trilogia cinematogràfica va guanyar $765.135.213 a nivell mundial.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada