Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 d’abril del 2020

'The Half of It'.

Netflix ha publicat el tràiler de la pròxima comèdia romàntica ‘The Half of It’, escrita i dirigida per Alice Wu (Saving Face). A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


La introvertida estudiosa Ellie Chu (Leah Lweis), està molt contenta amb la seva vida: veient films antics amb el seu pare vidu i papers escrits anònimament per a que els seus companys d’escola secundaria ajudin a pagar factures. Però la seva actuació es torna personal quan l’atleta enamorat Paul Munsky (Daniel Diemer) la contracte per elaborar notes d’amor per a Aster Flores (Alexxis Lemire), una noia intel·ligent i popular fora de les dues lligues... i l’amor secret de Ellie. Just quan el pla del duo comença a funcionar, sorgeix un nou gir inesperat: Ellie i Paul han caigut en una profunda amistat que cap dels dos podia haver anticipat, donant lloc a un sorprenent triangle amorós. Escrit i dirigit per Alice Wu, The Half of It, és una comèdia d’errors sincers al voltant de la cerca del amor perfecte i de trobar-se en el procés.

El repartiment inclou a Leah Lewis, Daniel Diemer, Alexxis Lemire, Enrique Murciano, Wolfgang Novogratz, Catherine Curtin a més de Becky Ann Baker i Collin Chou.

Anthony Bregman, M. Blair Breard i Wu produeixen.

‘The Half of It’, la podreu veure a Netflix a partir del 01 de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada