Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 d’abril del 2020

'Salem's Lot'.


Des de Deadline ens informen de que el director Gary Dauberman (Annabelle Comes Home), dirigirà l’adaptació de New Line de ‘Salem’s Lot’ de Stephen King. Daubertman està adaptant el guió per al productor James Wan (The Conjuring Universe, Saw Franchise).

En la novel·la de 1975, l’autor Ben Mears torna a Salem’s Lot per escriure un llibre sobre una casa que l’ha perseguit des de la infància tant sols per trobar la seva ciutat natal infestada de vampirs. Mentre que els vampirs reclamen més víctimes, Mears convenç a un petit grup de creients per a combatir als morts vivents.

La novel·la és notable perquè va ser la segona novel·la publicada de king després de Carrie l’any 1974, arribant a les estanteries dos anys abans de The Shining de 1977.


Wan produirà ‘Salem’s Lot’ juntament amb Roy Lee i Mark Wolper. Dauberman, qui va treballar amb Wan a ‘Annabelle’ i ‘The Nun’ de 2014 i que va fer el seu debut com a director amb la seqüela ‘Annabelle Comes Home’, serà productor executiu.

‘Salem’s Lot’ va ser adaptada prèviament l’any 1979 pel mestre del terror Tobe Hooper. Aquest film va estar protagonitzat per James Mason i és considerat una de les millors adaptacions de King.
Dauberman també actuarà com a productor executiu amb Wan, Roy Lee i Mark Wolper com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada