Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 d’abril del 2020

'Crave'.


Segons The Hollywood Reporter, Universal Pictures ha adquirit oficialment els drets cinematogràfics de la nova novel·la d'èxit en vendes de l’autora Tracy Wolff, sobre vampirs titulada Crave. La novel·la es va publicar-se ahir.

Descrita com una fantasia paranormal amb una perspectiva feminista, Crave segueix a una nena humana qui es troba en mig d’un conflicte entre faccions en guerra quan s’enamora d’un príncep vampir, Jaxon Vega. Segons Liz Pelletier de Entangled Publishing, la nova novel·la sobrenatural es presenta com “vampirs per una nova generació”.


L’argument oficial de la novel·la diu així: “Tot el meu món va canviar quan vaig entrar a l’acadèmia. No hi ha res correcte sobre aquest lloc o els altres estudiants en ell. Aquí estic, un simple mortal entre deus...o monetres. Encara no puc decidir a quina d’aquestes faccions en guerra pertanyo, si és que pertanyo. Sols sé que l’únic que els uneix és el seu odi cap a mi.

Després està Jaxon Vega. Un vampir amb sercets mortals que no ha sentit res en cent anys. Però hi ha quelcom en ell que em crida, quelcom trencat en ell que d’alguna manera encaixa amb tot el que està trencat en mi.
El que podria significar la mort per tots nosaltres.

Perquè Jaxon es va aïllar per una raó. I ara algú vol despertar a un monstre adormit, i em pregunto si em van dur aquí intencionadament “com esqué”.

L’adaptació cinematogràfica de Crave serà supervisada per Jeyun Munford, vicepresident sènior de producció de Universal Pictures i la executiva creativa Christine Sun. També s’espera que la segona entrega de la novel·la titulada Crush es publiqui el pròxim any.

Tracy Wolff és una de les autores més venudes del New York Times que ja ha escrit més de seixanta novel·les que van des de aventures d’acció per adolescents fins a novel·les romàntiques per adults. També amb els pseudònims de Tessa Adams i Tracy Deebs, les seves obres inclouen la sèrie de llibres The Ethan Frost, Phantom Wheel, Flamebound i The Hero Agenda, que va co-escriure amb Tera Lynn Childs.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada