Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 d’abril del 2020

'Perry Mason'.

HBO ha publicat el teaser tràiler oficial de la pròxima adaptació en sèrie limitada, ‘Perry Mason’, en la que Robert Downey Jr. actua com a productor executiu, i protagonitzada per el guanyador d’un Emmy Matthews Rhys com l’advocat principal de defensa criminal. L’avenç també ens dona el primer cop d’ull als guanyadors d’un Emmy Tatiana Maslany i John Lithgow amb els seus personatges. S’espera que la mini sèrie s’estreni el diumenge 21 de Juny a les 21h a HBO. A continuació podeu veure’n el tràiler...


          

Basat en la sèrie de novel·les de Erle Stanley Gardner, el nou Perry Mason es desenvoluparà a Los Angeles de 1932. Mentre la resta del País es recupera de la Gran Depressió, aquesta ciutat està en alça! Petroli! Jocs Olímpics! Cinema Sonor! Fervor Evangèlic! I un segrest de nens va sortir malament, molt malament! Aquesta sèrie limitada segueix els orígens del advocat de defensa criminal més llegendari del American Fiction, Perry Mason (Rhys). Quan el cas de la dècada irromp per la seva porta, la recerca de la veritat de Mason revela una ciutat fracturada i potser, un camí cap a la rendició per a si mateix.

El guanyador d’un Emmy Matthew Rhys (The Americans), interpreta al personatge principal al costat del nominat al Oscar John Lithgow (Pet Sematary, Terms of Endearment, The Crown) i la guanyadora d’un Emmy Tatiana MAslany (Orphan Black). Chris Chalk (Gotham) i Shea Whigham (Homecoming) interpretaran a personatges habituals de la sèrie, mentre que Nate Corddry (Mom), Veronica Falcon (Queen of the South), Jefferson Mays (I Am The Night), Gayle Rankin (GLOW) i Lili Taylor (Chambers) també interpretaran papers habituals.

La sèrie limitada serà dirigida i produïda per Tim Van Patten, qui és un dels col·laboradors més antics de HBO. Ha treballat en moltes sèries populars de HBO com ara ‘Game of Thrones’, ‘The Sopranos’, ‘Sex and the City’ i ‘Deadwood’.

L’adaptació està coescrita per Rolin Jones i Ron Fritzgerald, els quals també seran els showrunner de la sèrie. Robert Downey Jr. (MCU) i Susan Downey han desenvolupat el projecte i ambdós seran productors executius a traves de la seva productora Team Downey. Jones, Fritzgerald i Rhy també en seran productors executius juntament amb Amanda Burrell i Joe Horaceck del Team Downey.

Les aventures de Perry Mason s’han adaptat diversos cops en molts mitjans. El personatge de Perry Mason ha estat objecte d’obres de radio, films, films per a televisió i potser la més notable una sèrie de televisió de la CBS anomenada Perry Mason que es va desenvolupar entre 1957 i 1966.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada