Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 d’abril del 2020

'Bad Robot Productions'.


Després de associar-se amb la companyia productora de l’aclamada sèrie ‘Westworld’, HBO continua la seva associació ara amb Bad Robot Productions de J.J. Abrams i Katie McGrath al ordenar tres noves sèries per al pròxim servei de streaming, HBO Max, incloses les adaptacions de ‘The Shining’ i ‘Justice League Dark’.

La primera sèrie ‘Duster’, serà coescrita entre J.J. Abrams i LaToya Morgan. Ambientada en el sud oest dels anys 70’s, la vida d’un valent conductor d’escapada per a un creixent sindicat de crim va de terrible a salvatge, estúpidament, perillosament terrible. Morgan és actualment l’escriptora a ‘The Walking Dead’. Anteriorment, va ser coproductora executiva i escriptora de ‘Into the Badlands’ de AMC i ‘TURN: Washington’s Spies’, i va ser escriptora de ‘Parenthood’ per a la NBC i ‘Shameless’ de Showtime.

La segona sèrie, ‘Overlook’, és una sèrie de suspens i terror inspirada en personatges icònics de l’obra mestre de Stephen King, The Shining. ‘Overlook’ explorarà les històries incalculables i terrorífiques del Hotel embruixat més famós de la ficció estatunidenca i reuneix a Bad Robot amb King i Warner Bros. Television, els quals van col·laborar anteriorment en l’aclamada sèrie de terror psicològic ‘Castle Rock’ per a Hulu.

“Quin començament tant sorprenent per a la nostre associació amb l’equip de Bad Robot, increïblement imaginatiu, amb J.J. i Katie”, va dir en un comunicat Kevin Reilly, director de contingut de HBO Max i president de TNT, TBS i truTV. “Que podria ser millor que una idea original de J.J. i llavors Warner Bros. i deixar-los lliures en el icònic I.P. des de Stephen King i el DC Universe i per a proporcionar més programació imprescindible per a HBO Max”.

La tercera sèrie serà una adaptació dels aclamats personatges de còmic de DC Justice League Dark, tot i que HBO Max o Bad Robot, encara no han revelat detalls sobre qui estarà involucrat, personatges o no.

Totes les series de Bad Robot per a HBO Max seran produïdes per J.J. Abrams i el seu cap de televisió, Ben Stephenson. Rachel Rusch Rich, vicepresidenta executiva de televisió de Bad Robot, serà coproductora executiva. Warner Bros. International Television Distribution serà el distribuïdor global de les sèries.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada