Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de juny del 2020

'Atlantis'.

Segons Deadline, el director de ‘Jurassic World’, Colin Trevorrow, ha decidit salpar cap a la mítica ciutat de Atlantis com el seu pròxim projecte per a Universal. El film es basarà en una història de Trevorrow i Matt Charman (Bridge of Spies), i escrita per Dante Harper (All You Need is Kill, aquí ‘Edge of Tomorrow’), i que Trevorrow produirà a traves de la seva companyia Metronome Film Co.

No es sap molt sobre el projecte, que Trevorrow va desenvolupar a finals de 2018, a part de que la ciutat de Atlantis residirà “en un continent perdut en el Oceà Índic entre Àfrica, India i Oceania”, segons les informacions, i comptarà amb “una civilització multicultural amb la seva pròpia tecnologia avançada”.

Trevorrow s’està preparant per reiniciar la producció de ‘Jurassic World: Dominion’, que es va aturar durant la pandèmia del coronavirus. Anteriorment va estar vinculat a ‘Star Wars: Episode IX’, que finalment es va titular ‘The Rise of Skywalker’, però va abandonar el projecte degut a diferències creatives. També va dirigir l’èxit independent ‘Safety Not Guaranteed’ i el fracàs en la taquilla ‘The Book of Henry’.

‘Atlantis’ es converteix en el segon projecte de Metronome a Universal. El primer és ‘Space Opera’, un musical amb el productor Marc Platt, basat en el llibre de Catheryne Valente. Metronome te la seva seu en el Regne Unit, on Trevorrow ha viscut des de 2016.

La vicepresidenta sènior de producció, Sara Scott, supervisarà el projecte per a Universal. El director de desenvolupament, Jeff Gernet, supervisarà per Metronome. La productora executiva de Metronome, Annys Hamilton, coproduirà.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada