Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de juny del 2020

'Becky'.

Quiver Distribution i Redbox han publicat el tràiler Red Band dels directors Jonathan Milott i Cary Murnion del pròxim film de suspens i horror ‘Becky’, que ens ofereix una vista prèvia de la protagonista principal a les tampes violentes contra el grup de convictes neonazis liderats per Kevin James Dominick. El film està programat per estrenar-se aquest divendres 05 de Juny en alguns cinemes seleccionats i autocinemes i en VOD. A continuació podeu veure el tràiler...

          

‘Becky’ segueix la història d’una rebel Becky de 14 anys quan el seu pare la va dur a una escapada de cap de setmana en una casa d’un llac en un esforç per intentar reconnectar-se després de la mort de la seva mare. El viatge empitjora quan un grup de convictes que fugen, liderats pel despietat Dominick, assalten de sobte la casa del llac. Becky, que ja no és una nena de ‘papá’, decideix prendre l’assumpte per les seves pròpies mans.

Kevin James, conegut per molts dels seus papers còmics, s’ha inscrit per fer-se càrrec d’un nou tipus de paper que és molt diferent dels seus projectes anteriors. Està llest per interpretar el paper de Dominick, el qual serà el principal antagonista del film. El film també estarà protagonitzat per Lulu Wilson (Annabelle: Creation), qui interpretarà a Becky. James va substituir a Simon Pegg (‘Mission: Impossible’ franchise) en el paper principal després de que Pegg decidís abandonar el projecte degut a conflictes amb altres produccions.

Juntament amb James i Wilson, el repartiment principal del film presenta a Brugel (The Handmaid’s Tale), Robert MAillet (Sherlock Holmes) i Joel McHale (Community, Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada