Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 29 de juny del 2020

'Scott Pilgrim vs the World'.











Tot i que no va ser un èxit de taquilla quan es va estrenar, ‘Soctt Pilgrim vs the World’ de Edgar Wright ha estat una de les adaptacions de novel·la gràfica més famosa de la última dècada entre els fans i els crítics, i tot i que no se’n farà una seqüela, el coguionista/director ha revelat que pot haver una nova via per al material (via Slash Film).

En una entrevista amb Entertaiment Weekly per parlar del desè aniversari del film, Wright va revelar que, tot i que definitivament no es realitzarà una seqüela live-action, ell i el creador del material font, Bryan Lee O’Malley, han estat cuinant quelcom més.

“Hi ha algunes idees, i encara no hi ha res oficial, però hi ha alguns plans per tornar a visitar el material en forma d’animació”, va dir Wright. “Hem estat parlant amb Bryan i amb Jared per un temps [sobre]: Que passaria si fesim quelcom amb els llibres en forma d’anime? S’està discutint mentre parlem”.

Aquesta emocionant dada arriba just després del anunci en el mes de Maig de que la comèdia d’acció clàssica de culte tornaria als cinemes per a celebrar el seu aniversari, que originalment estava programat per arribar als cinemes el mes d’Agost, tot i que aquesta reestrena es va posposar indefinidament degut a la pandèmia global.

El film va estar protagonitzat per Michael Cera com a Scott Pilgrim, un jove que s’enamora de Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead. Però per guanyar-se el cor de Ramona, Scott té que enfrontar-se als seus set malvats, inclosos Lucas Lee (Chris Evans), Todd Ingram (Brandon Routh), Roxy Richter (Mae Whitman) i Gideon Graves (Jason Schwartzman). Brie Larson també apareix com la ex malvada de Scott, Envy Adams al costat de Alison Pill com a Kim Pine, Aubrey Plaza com a Julie Powers, Kieran Culkin com a Wallace Wells, i Ellen Wong com a Knives Chau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada