Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de juny del 2020

‘Jungle Beat: The Movie’.

Sandcastle Studios i Sunrise Productions han presentat el primer tràiler de la pròxima aventura fora d’aquest món ‘Jungle Beat: The Movie’, que presenta una nova cançó de la cantant i compositora nominada a un Grammy, Natasha Bedingfield. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Coescrita per Sam Wilson (Munki and Trunk) i Brent Dawes (The Legend of the Sky Kingdom) i dirigida per aquest últim, el film es centra en un extraterrestre nostàlgic quan aterra prop de la jungla Africana farcida de colors, amb el seu nou amic animal que cerquen trobar una manera de dur-lo de retorn a la seva nau i ensenyar-li sobre l’amistat i la diversió abans de que el seu pare el conquistador espacial pugui fer-se càrrec del planeta.

“Estem encantats de estrenar el nostre primer film animat per a una audiència global”, va dir Sanet Kritzinger, directora gerent de Sandcastle Studios i productora executiva de ‘Jungle Beat: The Movie’. “Estem extremadament agraïts amb tots els que ens han donat suport, inclosa la Junta de Desenvolupament Econòmic de Mauricio i Island Film Services. Sabem que les famílies a Maruicio gaudiran de la nostre nit de cinema familiar e 26 de Juny, i esperem continuar produint contingut de classe mundial a l’illa”.

El repartiment del film inclou a Ed Kear (Crims), David Menkin (Sero Dark Thirty), Ina Marie Smith (Battlefield 5), John Guerrasio (Love Birds) Lucy Montgomery (You’re the Worst), David Rintoul (Games of Thrones), Robert G. Slade (The House That Jack Built) i Jason Pennycooke (Hamilton).

Escrita pel cantant/compositor guanyador del Grammy, Jonas Myrin, la cançó no sols es va inspirar en els temes del film de la unió i amistat, sinó també en l’estat del món d’avui, recordant-nos que, tot i que estem separats, mai estem sols. “Together in This”, serà el single destacat de la banda sonora, així com la cançó oficial del títol final del film i estarà disponible per a descarregar/transmetre el 26 de Juny.

“Together in This”, és una cançó molt oportuna, i estem molt agraïts amb Jonas i Natasha, els qui van fer un treball increïble al escriure-la i tocar-la”, va dir la productora de Sandcastle Studios, Rita Mbanga. “En aquest moment en el nostre món, necessitem desesperadament veus i missatges d’esperança, i realment creiem que el nostre film i la cançó inspiraran amor i acceptació incondicionals en un món que necessita una gran quantitat d’ambdós”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada