Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 de juny del 2020

'Promised Neverland'.

Mentre hi ha en desenvolupament una sèrie live-action en el país d’origen, Japó, de la sèrie de Manga Promised Neverland, Amazon ha començat a desenvolupar una adaptació de la sèrie en live-action també de Promised Neverland amb Masi Oka (Heroes) i Rodney Rothman (Spider-Man: Into the Spider-Verse), segons Deadline.

Originalment ecrita per Kaiu Shirai i començant el seu recorregut el Desembre de 2016, la història es desenvolupa en el 2045 i segueix a un grup de orfes intel·ligents, liderats per Emma, d’onze anys, en un orfenat idíl·lic i autònom titulat Casa Grace Field, on se’ls dona total llibertat, excepte aventurar-se més allà dels terrenys o la porta. Però sense anar més lluny, després de que un orfe és enviat per a ser adoptat, Emma i els seus amics s’assabenten d’una obscura veritat i han de trobar una manera d’escapar abans de que se’ls hi acabi el temps.

L’episodi pilot de l’adaptació serà escrit per la consultora de producció de Spider-Verse, Meghan Malloy, mentre que Rothman està establert per a dirigir i ser productor executiu al costat de Oka, Roy Lee i Miri Yoon de Vertigo Entertaiment, que està adjunt per a produir el projecte al costat de Fox 21 i Amazon Studios.

Promised Neverland marca l’última adaptació en angles d’un treball Japonès de Oka, que va produir l’adaptació cinematogràfica de Netflix, la sèrie ‘Death Note’, a més de ajudar a desenvolupar una adaptació de la sèrie de Kurumi Inui’s, Repeat per a la CBS. També marca l’últim d’una sèrie de materials d’origen japonès que també s’adaptaran a live-action, amb Cowboy Bebop i One Piece, a punt de començar a filmar-se després de que el primer atures producció degut a una lesió de genoll de l’actor John Cho en el set mentre que el segon encara ha de començar a buscar càsting.

Rothman va fer el seu debut com a director de cinema, essent co director i coguionista de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, la qual va guanyar el Oscar a Millor Film Animat, amb guions anteriors que inclouen la comèdia esportiva ‘Grudge Match’ de 2013 i la exitosa comèdia d’acció ’22 jump Street’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada