Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de juny del 2020

‘Secret Society of Second-Born Royals’.

Disney+ ha anunciat que han decidit canviar la data d’estrena del seu pròxim film de superherois de fantasia titulada ‘Secret Society of Second-Born Royals’. Originalment estava programada per estrenar-se el pròxim 17 de Juliol de 2020, el film protagonitzat per Peyton Elisabeth Lee s’ha endarrerit fins el divendres 25 de Setembre de 2020, més de dos mesos després de la data inicial.

‘Secret Society of Second-Born Royals’ segueix a Sam, una rebel real adolescent en segon lloc en la línia del tron del regne de Iliria. Així com el desinterès de Sam per l’estil de vida real està en el seu punt més alt, ella descobreix que té habilitats sobrehumanes i és invitada a unir-se a una societat secreta de membres de la reialesa extraordinaris semblants que s’encarreguen de mantenir el món a resguard. Amb la orientació del instructor de la Societat Secreta James, Sam i una nova classe de reclutes reals, primer han de aprendre a aprofitar els seus nous poders en un camp de entrenament top-secret abans de poder salvar el món.

El film està protagonitzat per Peyton Elizabeth Lee (Andi Mack) com a Sam, Skylar Astin (films Pitch Perfect) com el Professor James Morrow, Elodie Yung (Gods of Egypt, Daredevil) com a Catherine, Niles Fitch (This Is Us) com a Tuma, Ashley Liao (Fuller House) com a Eleanor, Isabella Blake-Thomas (Once Upon a Time) com a January, Faly Rokotohavana com a Matteo y Olivia Deeble (Home and Away) com a Roxana.

A continuació us deixo el tràiler que va sortir i el cartell...

          

‘Secret Society of Second-Born Royals’ està dirigida per Anna Mastro a partir d’un guió escrit per Alex Livak i Andrew Green que es basa en una història original de Litvak, Green i Austin Winsberg. El film està produït per Zanne Devine, Mike Karz i Winsberg.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada