Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de juny del 2020

'Infamous'.

Amb els cinemes tradicionals encara tancats en molts països del món, Vertical Entertaiment ha anunciat que els seu pròxim thriller criminal ‘Infamous’, adoptarà un punt de vista diferent i arribarà a alguns cinemes seleccionats en tot el país el divendres 12 de Juny juntament amb la seva estrena digital.

A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          

‘Infamous’ és la història de dos joves amants que s’obren camí a través de les terres del sud. Arielle (Bella Thorne) és una somiadora de la seva sort qui anhela popularitat. Dean (Jake Manley) és un expresidiari que treballa per al seu pare abusiu. Els dos tenen una connexió instantània, i després de la mort accidental del pare de Dean, es veuen obligats a fugir. En un intent per guanyar influència en les xarxes socials, Arielle transmet en viu les seves proeses i robatoris, guanyant-se fama viral però finalment duent-los a un tràgic final.

El film també està protagonitzat per Amber Riley (Glee, Straight Outta Compton). El film està escrit i dirigit per Joshua Caldwell i produïda per SSS Entertaiment i Lucidity Entertaiment. ‘Infamous’ arribarà al cinema virtual i a VOD el proper 12 de Juny.

‘Infamous’ està produïda per Shaun Sanghani de SSS Entertaiment al costat de Colin Bates i Michael Jefferson de Lucidity Entertaiment i Scott Levenson en associació amb Vertical Entertaiment, Beer Money Worldwide i El Ride Productions. Thor Bradwell és productor. Sanghani també ha finançat el film a través de la seva branca financera SSS Film Capital.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada