Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de juny del 2020

'Hanna season 2'.

Amazon Prime Video ha presentat el primer avanç complet de la segona temporada de l’exitosa sèrie adaptació del exitós thriller d’acció de 2011 ‘Hanna’ amb el provocant viatge del jove assassí principal retornant al seu lloc de neixament, on descobreix el seu passat i les seves germanes. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Després d’haver viscut tota la seva vida en un bosc en el nord de Polònia, Hanna es converteix en el cor desemmascarant una conspiració i ha d’abandonar el confinament del bosc per experimentar la vida, però un cop en el món, Hanna es perseguida per Marissa (Enos) i altres connexions amb els orígens ocults de Hanna i les seves habilitats excepcionals.

El seu pare, Erik (Kinnaman), un soldat i mercenari endurit, intuïtiu e intransigent que, durant els últims 15 anys, ha criat a la seva filla en el remot bosc del nord de Polònia. Aïllat del món que un cop va conèixer, ha entrenat a la seva filla en tots els mètodes de supervivència, amb el seu únic objectiu, mantenir-la a resguard. Però, la seva filla adolescent comença a cercar lliurar-se del refugi restringit que ell ha creat.

David Farr, qui va co-escriure el film original, va escriure l’adaptació de la sèrie que segueix el viatge d’una jove amb habilitats extraordinàries mentre esquiva la cerca implacable d’un agent de la CIA fora de la llista i intenta descobrir la veritat darrera de qui és ella.

La sèrie està produïda per Mary Adelstein i Becky Clements, així com per Scott Nemes i JoAnn Alfano de NBC Universal International Studios. Sarah Adina Smith (Legion, Room 104), que ha dirigit la sèrie, que es va filmar el Març de 2018 entre Hungria, Eslovaquia, Espanya i Regne Unit, i es va estrenar el Febrer de 2019 a Amazon Prime Video. Aquesta segona temporada arribarà el pròxim 03 de Juliol.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada