Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de juny del 2020

'Children of the Corn remake'.

Després de aparèixer en els titulars el mes passat per continuar filmant en els afores de Sydney, Australia, tot i les restriccions per filmar a causa del COVID-19 imposades a tot el país, el productor Lucas Foster, ha confirmat que la producció ha acabat oficialment, en el pròxim remake del film d’horror de 1984 ‘Children of the Corn’ de Fritz Kiersch, que en aquesta ocasió ha dirigit Kurt Wimmer.

“Estem encantats de poder anunciar la finalització de la fotografia principal amb Elena, Kate, Callan i Bruce, els quals encapçalen el nostre repartiment en aquesta reinvenció de la història curta intemporal de Stephen King”, va dir Foster en un comunicat (A través de Deadline). “Ens agradaria agrair al nostre repartiment i equip per la seva professionalitat inigualable, unint-se per a treballar per donar vida a aquest film. Per a nosaltres era increïblement important mantenir viva la nostre producció i mantenir a les persones treballadores i productives durant el temps que poguéssim fer-ho de manera segura, durant aquesta crisi. Ho em aconseguit: ningú s’ha posat malalt i tots hem descobert com treballar junts com un equip per fer el nostre treball mentre manteníem al nostre repartiment, equip i lloc de treball segur i protegit. També ens agradaria agrair a Screen NSW, Safe Work NSW i a tots els venedors i proveïdors que han treballat amb nosaltres com a socis valuosos durant el rodatge per a garantir la protecció de la salut i la seguretat del nostre repartiment i equip”.

En una entrevista amb Variety, Foster finalment va parlar sobre la seva decisió de seguir endavant amb la filmació, revelant que van poder dur a terme la producció de manera segura a través de la guia de Safe Work NSW (New South Wales) i l’expert en seguretat i coordinador d’especialistes, Jon Headey, qui va conduir el cronograma de rodatge del film i les estratègies de producció que es van col·locar per a garantir la salut i la seguretat de tot l’equip.

“Vaig poder teoritzar tot el que vulgues sobre protocols de seguretat, però fins que vaig arribar al set, realment no ho vaig saber. Però ara puc dir-te que és impossible mantenir un equip de càmeres a 1,5 metres de distància”, va dir Foster. “Vam acabar prenent centenars de mesures. No vam confiar en el tot. En canvi, vam desglossar cada escena per separat. Nit. Dia. Multituds. Interiors. I així successivament, evaluant diferents nivells de risc”.

La nova versió de ‘Children of the Corn’ es descriu com els esdeveniments que van dur a la massacre dels adults d’un petit poble de Nebraska per part dels seus fills, després de que la irresponsabilitat dels adults arruïnés la collita i el futur dels nens.

A més Foster ha revelat que el film de Wimmer no estarà realment connectat amb la versió de 1984 de Fritz Kiersch. “Vam tornar a la història i ens vam associar lliurement des d’allà”.

El remake serà produït per Lucas Foster, Doug Barry i John Baldecchi amb Wimmer, Mathieu Bonzon, Donald P. Borchers, Pascal Borno, John Fragomeni, Brian LaRoda, Keri Nakamoto, Andre Gaines i Sean Harner com a productors executius.

L’adaptació del film de ‘Children of the Corn’ de 1984 del curt de Stephen King, la història del mateix nom va ser dirigida per Fritz Kiersch i escrita per George Goldsmith. El film va ser protagonitzat per Linda Hamilton i Peter Horton, i va recaptar $14.568.989 tant sols als Estats Units, no va ser distribuïda internacionalment. El film es va centrar en una jove parella que es va quedar atrapada en una remota ciutat, on un perillós culte religiós de nens, que creu que tos els majors de 18 anys han de ser assassinats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada